Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu, mărturie șocantă: Eu am avut cancer și l-am învins/ VIDEO

Captura FB
Cirstoiu 20

Cătălin Cîrstoiu, noul candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, a debutat în politică și a vorbit public pentru prima dată în noua postură.

Cîrstoiu a început în forță conferința de presă și a comparat Bucureștiul din acest moment cu un bolnav de cancer:

”Eu sunt medic, nu sunt om politic. Până astăzi eu nu am avut o carieră politică, dar astăzi este momentul în care cele mai mari două partide din România scoate pentru prima oară ”un produs” al acestei alianțe, candidatul la Primăria București.

Am lucrat ani la rând în domeniul sănătații. Acum vreau să lucrez la sănătatea orașului, la sănătatea aerului, a transportului și la sănătatea în general a Bucureștiului.

Primăria Capitalei are nevoie de o restructurare a serviciilor de sănătate pe care le oferă cetățenilor.

Dacă ar fi să vă fac o mărturisire personală, poate că una dintre obligaţiile faţă de pacienţii mei a fost să asigur la Spitalul Universitar tratamentul unor boli grave, cancer şi am făcut-o, zic eu. Are cel mai modern buncăr de radioterapie care există în Europa de Est. În scurt timp va fi funcţional. U

itându-mă la acest oraş, am văzut că probabil, prin diverse elemente de diagnosticare, are aceeaşi boală, boala asta care m-a obsedat multă vreme a vieţii mele.

În faţa dumneavoastră aveţi un supravieţuitor al acestei boli. Sunt sigur, făcându-vă această mărturisire, care pentru mine este puţin dureroasă, că împreună vom învinge un oraş bolnav şi îl vom face împreună un sănătos. Asta am făcut toată viaţa”, a mai precizat candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei.”, a spus Cătălin Cîrstoiu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.