Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu pleacă în cursa pentru Primăria Capitalei de pe locul trei, cu 26% / Traian Băsescu nu îi dă nicio șansă

Basescu se retrage

Lupta pentru Primăria Capitalei se anunță una extrem de strânsă. Candidatul Alianței PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, pleacă în cursă de pe locul trei, cu 26%, conform unui recent sondaj Sociopol. Fostul primar al Capitalei, Traian Băsescu, care este și finul lui Cătălin Cîrstoiu, crede că Nicușor Dan cu greu ar putea pierde Primăria București.

  • Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan ar obține 34%, Cristian Popescu Piedone (PUSL) 30%, Cătălin Cîrstoiu (PSD-PNL) 26%, iar Mihai Enache (AUR) 6% - vezi aici sondajul.

Surse din PSD și PNL afirmă că potențialul lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Generală este de 50%, pe măsură ce el va deveni mai cunoscut pentru bucureșteni, iar cele două partide se vor mobiliza în sprijinul său în săptămânile următoare.

Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial pe 20 martie drept candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

  • „Sunt ferm convins că voi fi primar general (...) Sunt ferm convins că toţi cetăţenii vor alt primar, vor un primar care să le asculte nevoia, vor un primar care să mai fi condus ceva înainte”, a declarat Cîrstoiu, pe 20 martie, la Antena3 CNN. El s-a declarat convins că va ajunge primar general al Capitalei: „Voi fi sondaje, voi avea notorietate şi sunt absolut singur că voi fi la Primăria Capitalei”.  „Eu sunt în momentul de faţă un exponent care candidează la Primăria Generală a Capitalei, susţinut de cele două mari partide, PSD şi PNL. Şi această echipă PSD-PNL va trebui să aibă un succes, să genereze un Consiliu General în care sunt majoritari”, a mai declarat Cîrstoiu, la Antena3 CNN.

Cătălin Cârstoiu a dezvăluit ce sfaturi a primit de la nașul său, Traian Băsescu

În ziua în care și-a anunțat candidatura, Cătălin Cîrstoiu a dezvăluit că a discutat cu Traian Băsescu, nașul său de cununie, care l-a sfătuit să nu candideze.

„Am avut o discuție lungă cu Traian Băsescu, ca într-o familie, și mi-a explicat de ce nu este bine să candidez și mi-a dat argumente strict umane. Și tatăl meu m-a sfătuit să nu candidez, dar eu nu i-am ascultat, așa sunt eu, nu prea ascult. Să îl întrebați pe Traian Băsescu dacă mă votează”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

Ce declara Traian Băsescu înainte ca finul său să-și anunțe candidatura la Primăria Capitalei

Traian Băsescu declara, cu o săptămână înainte ca finul său, Cătălin Cîrstoiu să-și anunțe candidatura la Primăria Capitalei, că Nicușor Dan cu greu ar putea pierde Primăria București.

Sonia Teodoriu, jurnalist Euronews: „Nu pot să nu vă întreb de Primăria Capitalei. Se chinuie coaliție acum foarte mult să găsească acel candidat comun. Cine ar putea să îl învingă pe Nicușor Dan, din punctul dvs. de vedere?”

Traian Băsescu, pe 14 martie: „Doar Nicușor Dan singur, pentru că PSD-ul și PNL-ul n-au un candidat care să-l bată”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.