Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu, reacție după ce s-a ales cu o plângere penală la DNA: 'Ca să fac ordine şi în haosul zilei...'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Candidatul PSD şi PNL pentru Primăria generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, neagă informaţiile conform cărora s-ar retrage din cursa electorală, spunând că a intrat în competiţia electorală pentru a câştiga. „Ca să fac ordine şi în haosul zilei: nu, nu există niciun fel de posibilitate, discuţie, gând, idee sau ce vreţi dumneavoastră; eu voi candida mai departe, fiind candidatul coaliţiei PSD-PNL”, afirmă Cătălin Cîrstoiu.

”E o candidatură a celor două mari partide, PSD şi PNL, şi este o candidatură solidă, e o candidatură matură, o candidatură prin care eu vreau să fac ordine în Capitală. Şi ca să fac ordine şi în haosul zilei: nu, nu există niciun fel de posibilitate, discuţie, gând, idee sau ce vreţi dumneavoastră; eu voi candida mai departe, fiind candidatul coaliţiei PSD-PNL”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, marţi seară, la TVR Info.

Citește și: Denunț la DNA împotriva lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Un contracandidat îl vrea anchetat

Întrebat cum îşi explică aceste informaţii, Cîrstoiu a răspuns: ”Cred că sunt perceput ca un potenţial risc pentru candidaţii, sau pentru doritorii acestei poziţii, pentru că, până la urmă, mie nu prea mi-e clar, în afară de domnul Nicuşor Dan, nu prea mi-e clar ce se întâmplă cu ceilalţi candidaţi”.

”Am văzut astăzi un candidat care făcea plângeri penale pe la DNA împotriva mea, de spaimă, fără niciun fel de motivaţie, am mai văzut un posibil candidat care dispare două săptămâni să conceapă ceva. Mie mi-e clar un singur lucru: eu am pornit o luptă, iar acest război este un război ca să facem ordine în Capitală, eu fiind un candidat serios. Niciodată n-am intrat într-o luptă decât cu gândul că voi câştiga, nu cu gândul că voi abandona, asta e o atitudine defensivă. Deci aş vrea să punem punct oricăror speculaţii legat de faptul că nu voi continua această luptă”, a adăugat Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.