Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunț la DNA împotriva lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Un contracandidat îl vrea anchetat

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Alexandru Pânișoară, candidatul Partidului Ecologist Român, a depus o plângere penală împotriva medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

„Ca urmare a faptului că mi-a parvenit Raportul Corpului de Control al Primului-Ministru privind Spitalul Universitar de Urgență despre care am vorbit săptămâna trecută, aveam obligația legală să denunț faptele penale ale lui Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului, în caz contrar eu la rândul meu aș fi comis infracțiunea de omisiune a sesizării”, scrie Alexandru Pânișoară pe Facebook.

Mai mult, acesta a oferit şi răspunsul venit de la Direcția Națională Anticorupție, în urma sesizării sale care menţionează următoarele:

"Vă ducem la cunoștință faptul că denunțul formulat de dvs. primit în data de 19/03/2024 ora 20:00 și 2:59 și înregistrat la instituția noastră cu numărul 2985, a fost transmis pentru competentă soluționare la secția de combatere a infracțiunilor asimilată infracțiunilor de corupție, Direcția Națională Anticorupție".

Într-o intervenție la Antena 3 CNN, reprezentantul PER a susținut că demersul său nu este unul politic.

"Denunțul vizează atât faptele care s-au petrecut în spital indiferent cine era manager acolo. Este vorba despre infracțiunea de conflict de interese şi incompatibilitate pe care domnul Cîrstoiu a săvârșit-o. Nu este un dosar politic, este o manifestare civică", a spus Alexandru Pânișoară, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.