Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu, replică 'marca Traian Băsescu': Sunt mult mai șarmant decât Piedone/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Managerul Spitalului Universitar Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, a vorbit în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, despre contracandidaţii săi. Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent, dar „un primar de nota 4”. În privinţa lui Cristian Popescu Piedone, medicul spune că acesta e singurul primar care nu i-a răspuns niciodată la telefon. „Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune candidatul PSD-PNL. Replica lui Cîrstoiu aduce aminte de celebrele replici date de fostul președinte Traian Băsescu, cel care este nașul lui Cîrstoiu.

Cîrstoiu a povestit că Primăria nu a asigurat în niciun fel plata utilităţilor spitalului, cu toaletează pomii, nu face nimic pe spaţiile Primăriei care deservesc spitalul, nu a strâns nici măcar zăpada.

„Cel puţin la Spitalul Universitar nu am simţit prezenţa domnului primar. Ba, mai mult, cred că este singurul primar de sector care nu mi-a răspuns niciodată la telefon. Probabil că plimba roaba, probabil. În schimb ce pot să vă spun este că domnul primar Ciucu de fiecare dată ne-a asigurat tot sprijinul”, a afirmat Cîrstoiu.

Sunt mai șarmant decât Piedone

El spune că Primăria sectorului 5 nu a oferit niciun fel de ajutor Spitalului Universitar atunci când preşedintele Comisiei Europene şi o delegaţie de la Bruxelles a vizitat spitalul, ajutorul venind din partea primarului sectorului 6.

El spune că susţinătorii „şi ai PSD-ului, şi ai PNL-ului sunt de partea” sa.

„Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune Cîrstoiu.

Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent dar „un primar de nota 4”.

„Si am dat note toată viaţa mea”, adaugă Cîrstoiu, în acest context.

Acesta a evitat, în schimb, să noteze activitatea Gabrielei Firea ca primar, spunând: „notele le ţin doare pentru elevii corigenţi”.

Cîrstoiu mai spune şi că nu crede în sondajele de opinie: „Dacă ar fi să cred în sondaje, v-aş spune: Hai să nu mai face alegeri de azi, hai să punem oameni în funcţii publice după cum arată sondajele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.