Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu respinge acuzațiile de incompatibilitate: 'Așa tare sunt speriați contracandidații mei? Sunt aici. Neclintit'

Catalin Cirstoiu

Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PSD și PNL la Primăria Capitalei, respinge acuzațiile de incompatibilitate: „Așa tare sunt speriați contracandidații mei? Sunt aici. Neclintit”. Cătălin Cîrstoiu a postat pe Facebook un mesaj, cu introducerea „câteva cuvinte despre noile (și viitoarele) atacuri la adresa mea”.

„Nici gând de vreo incompatibilitate.

ANI să se pronunțe. Doar instituțiile pot stabili adevărul. Eu îl știu.

Ce frumoase ar fi campaniile electorale dacă nu ar fi murdare.

Așa tare sunt speriați contracandidații mei?

Sunt convins că mai urmează, teama lor că voi câștiga e mare. Sunt aici. Neclintit”, este mesajul candidatul susținut de PSD și PNL la Primăria Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu, în atenția ANI

 

În 2020, Corpul de Control al Guvernului Orban a întocmit un raport prin care îl acuză pe medicul Cătălin Cîrstoiu de incompatibilitate. Potrivit HotNews, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei ar fi fost în paralel manager la Spitalul Universitar și medic la propria clinică privată. Acum dosarul bate pasul pe loc.

Ce a spus Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cîrstoiu a declarat că „nu Corpul de Control al prim-ministrului şi niciun corp de control nu decide dacă cineva în ţara asta este în stare de incompatibilitate sau conflict de interese, dar când apare un articol în presă şi înainte primeşti un mesaj de la jurnalist că îi pare rău că scrie şi nu crede în ce scrie e suficient”.

„Nu sunt incompatibil, nu sunt în conflict de interese. E opinia mea şi dacă vreţi detalii suplimentare, la momentul respectiv am prezentat un punct de vedere Corpului de Control al premierului, care şi-a invalidat el singur, pentru că a invocat o bază legală care nu exista, parte din raport. Dar, având în vedere documentele ulterioare pe care le-am primit la Spitalul Universitar, de la ANI, eu înţeleg că a fost sesizată ANI pe acest aspect, singura instituţie care decide dacă este sau nu condiţia legală pentru a declara aşa ceva. Din punctul meu de vedere, nu am niciun fel de conflict de interese sau incompatibilitate.

Ieri, m-a sunat un jurnalist Hotnews care mi-a spus, mi-a trimis un mesaj, eram la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar, în care mi-a spus că are de gând să îmi strice ziua, şi a urmat o discuţie sumară, pentru că aveam treabă, pe acest subiect. Nu mi-a stricat nici ziua, dar înţeleg efortul unora de a finanţa o campanie împotriva mea şi cu asta vreau să închid acest subiect”, a spus Cătălin Cîrstoiu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.