Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă bagă bățul prin gard: Această flămânzenie de a ataca resursele statului aproape că e mai mare la PNL decât la PSD

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

Cătălin Drulă bagă bățul prin gard: Această flămânzenie de a ataca resursele statului aproape că e mai mare la PNL decât la PSD

În acțiunea PNL, și de când guverna cu USR, și din prezent, nu există niciun fel de liberalism, a declarat liderul formațiunii de opoziție, deputatul Cătălin Drulă, marți, pe B1 TV, acolo unde a criticat partidele de la guvernare.

Cătălin Drulă: În acțiunea PNL nu există niciun fel de liberalism

Întrebat dacă pe cei din PNL îi vede preocupați de ce se va întâmpla cu mediul privat, președintele USR a spus: „Absolut deloc, absolut deloc. Absolut deloc nu sunt preocupați cei de la PNL – și asta v-o spun așa, cum ați și formulat în întrebare, din experiența directă de a guverna. Eu am fost șocat, chiar dacă ne cunoșteam cumva din Parlament, din trei ani de opoziție comună, apoi fusese PNL singur la guvernare un an, cât de puțin liberalism este în PNL”.

„De fapt, această flămânzenie de a ataca resursele statului, v-am spus mai devreme, aproape că e mai mare la PNL decât la PSD. Cred că există și o explicație, dar intrăm în zona de analiză prea profundă, și anume PSD e un partid mai sigur pe el, el știe că întotdeauna va ajunge cumva la guvernare, chiar după o perioadă în opoziție, în timp ce la PNL e o foame d-asta așa, hai, băieți, cât prindem acum, să luăm ce putem, CA-uri, contracte, ș.a.m.d., or reformă, eficiență, atenție la cheltuirea banului public nu pot să zic că am întâlnit în Guvern”, a continuat Cătălin Drulă.

„În Guvern, în ceea ce are legătură cu zona de guvernare, nu pot să zic că am găsit un tovarăș de idei cu care să gândim și să discutăm. Parțial Florin Cîțu, la începutul guvernării, pe gură spunea lucrurile corecte, un pic repetitiv și stil moară stricată așa, dar măcar erau lucruri care țineau de liberalism, după care în practică s-a ales praful de ele. În ceea ce privește acțiunea Partidului Național Liberal, și de atunci, și de acum, nu există niciun fel de liberalism. Există doar dorința de a rămâne la putere ei și cu ai lor. Oricum acest partid e mai mult fostul PD-L, în mare”, a adăugat liderul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.