Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă continuă atacurile la sindicaliștii din Metrorex: 'Nu a fost grevă. Un fel de galerie de fotbal au hotărât când se taie curentul pe șina de tren'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat vineri seara că la metrou nu a avut loc o grevă sau un protest spontan și a lăsat să se înțeleagă că unii dintre participanți nu sunt angajați ai metroului.

„Această acțiune a fost profund ilegală. Noi, de altfel, am sesizat DNA pentru ceea ce credem că sunt elementele constitutive ale mai multor infracțiuni, nu este o grevă, nu este nici măcar un protest spontan, sunt niște cetățeni, unii angajați ai metroului, unii credem că nu, care au blocat funcționarea metroului, pur și simplu”, a spus Cătălin Drulă, la Digi24.

Citește și: S-ar pregăti debarcarea lui Vlad Voiculescu! USR-PLUS i-ar fi găsit deja înlocuitor

Acesta a adăugat că, din informațiile pe care le-a primit, erau și oameni care nu erau angajați ai metroului, iar cei care erau angajați, „cel puțin o parte, dacă nu toți, nu erau în timpul lucrului”.

„Domnul Rădoi are un pic de experiență și știe că este interzisă greva, mai ales prin legea stării de alertă. (...) Practic, aseară, împreună cu un fel de galerie de fotbal au hotărât când se taie curentul pe șina de tren, coboară și dimineața nu mai pot circula trenurile”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă?

Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.