Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă: 'De multe ori blocajele nu sunt pe șantiere, ci la Ministerul Transporturilor'. Ce își propune să facă în mandatul său

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, susține că de multe ori blocajele apărute în investițiile în infrastructură nu sunt înregistrate pe șantiere, ci la nivelul Ministerului Transporturilor.

„Îmi doresc să fac acele acțiuni, prin care să mă asigur că lucrurile se întâmplă cât mai bine în minister și așa mai departe. De multe ori, blocajele nu sunt pe șantier, sunt în clădirea aceasta în care mă aflu acum, în Palatul CFR, unde sunt toate companiile și Ministerul Transporturilor”, a declarat, la RFI, Cătălin Drulă.

Doliu în lumea muzicii populare: Nicolae Sabău a murit din cauza COVID-19 / SURSE

Acesta a precizat că nu intenționează să „stea toată ziua” pe șantiere.

„Evident că nu poate înlocui nimic o experiență la fața locului. Eu sunt și pasionat de infrastructură, deci din când în când o să fiu acolo pur și simplu, pentru că vreau să văd un pic lucrările, să stau de vorbă cu oamenii și să am un contact vizual, să ne uităm pe o planșă, dar nu asta intenționez, să stau toată ziua, cum se spune, pe șantiere. A fost o chestiune supralicitată de miniștrii Transporturilor, după părerea mea. Îmi doresc să vorbească mai mult rezultatele decât pozele de PR pentru mandatul meu”, a mai spus Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.