Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă, despre cazul Buzatu: Exact pentru aceşti bani murdari furaţi se cresc taxele românilor, acum

USR
Catalin Drula

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni, despre cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, care a fost prins luând mită, că exact pentru aceşti bani murdari furaţi se cresc taxele românilor, acum, pentru că trebuie finanţată această clientelă de partid, scrie News.ro.

”Eu cred că domnii ăştia care iau cu portbagajul valizele de bani o duc bine cu banii, pentru că au şi salarii. Chiar şi la domnul acesta, Buzatu, dacă vă uitaţi cred că avea vreo două tipuri de pensie, una specială, una normală, deci nu asta este problema lor, că nu le ajung ci că s-au obişnuit să fure şi sunt reţele înreegi construite de cele două partide care se află la guvernare care se ocupă cu asta”, a spus Cătălin Drulă, la Prima News.

Liderul USR a precizat că ”e o falsă surpriză mimată de liderii acestor partide”. ”L-am văzut pe prietenul foarte bun, domnul Paul Stănescu, care este şi el numit un baron”, a mai spus el.

Drulă a arătat că ”exact pentru aceşti bani murdari furaţi se cresc taxele românilor, acum”. ”Trebuie finanţată această clientelă de partid”, a subliniat preşedintele USR.

”Dacă spune domnul Buzatu că a ajuns pe drojdie, şi domnul Ciolacu e cam pe drojdie cu ţara. Asta face Marcel Ciolacu cu ţara, ne spune: Vă mulţumesc mult că vă cresc taxele, că eram cam pe drojdie”, a comentat Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.