Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă îi ridică osanale lui Traian Băsescu

USR
Catalin-Drula

Cătălin Drulă îi rodică osanale lui Traian Băsescu

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, sâmbătă, la evenimentul de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti, că, înainte de mandatul lui Nicuşor Dan, o singură perioadă de după Revoluţie a însemnat dezvoltarea Bucureştiului – respectiv cea când primar general a fost Traian Băsescu. Răul făcut în celelalte perioade, afirmă Drulă, este foarte mare şi este nevoie de cel puţin trei mandate ale actualului primar general pentru a repara totul.

Declarația vine în contextul în care PMP, partidul lui Traian Băsescu, a intrat cu USR în Alianția Dreapta Unită.

”A existat, înainte de mandatul lui Nicuşor Dan, o singură perioadă în care Bucureştiul a mers într-o direcţie bună – când era Traian Băsescu primar. Asata în sine, dacă vă gândiţi că vorbim espre o scurtă perioadă în anii de după revoluţie vă dă dimenziunea dezastrului care trebuie încă reparat în Bucureşti”, a afirmat, sâmbătă, Cătălin Drulă.

Acesta a afirmat că 8 ani cu administraţia lui Sorin Oprescu şi 4 ani cu Gabriela Firea au făcut ”foarte mult rău” Capitalei.

”Bucureştiul a fost furat, i-au fost luate resursele, a stagnat. Să repari şi să reconstruieşti, să aşezi lucrurile pe roate e nevoie de...trei mandate. Sper să te ţină Nicuşor”, a mai afirmat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a atacat PSD şi PNL

”Modrogan nu mai sinonim doar cu sediul unui partid, e sinonim cu un proiect imobiliar construit cu sfidarea legii (...) Nu ne potolim, nu renunţăm lalupta pentru lucrurile în care credem”, a adăugat Cătălin Drulă.

Preşedintele Klaus Iohannis a fosrt numit ”trădător” de către preşedintele USR.

”A trădat Iohannis promisiunea de modernizare a României, a trădat PNL ideea că ar fi de dreapta. PNL şi PSD asta-i adevărata comasare, sunt acelaşi partid. Până şi Ciolacu îi trădează pe ai lui – marele duşman – Werner – este cel care-i dă ordine în prezent”, a mai afirmat Drulă.

Preşedintele USR afirmă că există totuşi soluţii în politică, Dreapta Unită reprezentând alternativa la actuala putere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.