Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă întră în SCANDALUL PENAL de la Mogoșoaia: Manevra CLASICĂ la șmecherie

Inquam Photos/ Octav Ganea
Catalin Drula

Unul dintre patronii gangsterilor din Mogoșoaia”, șeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, a ieșit cu clasica batistă pe țambal: consilierul violent este suspendat „din funcțiile din partid”, spune vicepreședintele USR Cătălin Drulă: „Manevră clasică la șmecherie, omul rămâne consilier bun la ridicat mâna”. „Unul dintre patronii gangsterilor din Mogoșoaia, șeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, a ieșit cu clasica batistă pe țambal: consilierul violent este suspendat . Manevră clasică la șmecherie, omul rămâne consilier bun la ridicat mâna pentru tunuri, . Vă dați seama ce puțină rușine le e dacă pentru amenințarea explicită cu schilodirea unei femei , tratamentul e ca cel al unei mici crize de imagine, “ne facem și noi că i-am făcut ceva și continuăm”. Mafie as usual - ca să parafrazăm celebra expresie”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Poliția a deschis dosar penal după SCANDALUL din CL Mogoșoaia, în care un ales PNL a AGRESAT o useristă

El spune că ar face apel la responsabilitatea lui Cîțu să-l demită pe acest individ.

„Dar cunoscându-l la prima mână, știu că e degeaba. Poate colegii săi din Biroul Executiv al PNL se simt totuși. Sunt oameni care mai au decență acolo. PS: Același tratament și la PMP - dezamăgire mare și reacția dlui. Diaconescu față de celălalt consilier”, conchide Drulă.

PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici. „Condamnăm ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma. Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoșoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). „Și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.