Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă: Sunt convins că Iohannis era înţeles cu Marcel Ciolacu deja din 2019

Inquam Photos
Catalin Drula

Cătălin Drulă: Sunt convins că Iohannis era înţeles cu Marcel Ciolacu deja din 2019

Preşedintele USR, Cătălin Drulă spune că este „convins” că între preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PSD Marcel Ciolacu a existat încă din anul 2019 o înţelegere privind aducerea PSD la guvernare, alături de PNL. În emisiunea Insider Politic de la Prima TV, Drulă a dat detalii despre consultările de la Cotroceni de după scoaterea USR de la guvernare, explicând că şeful statului nu i-a lăsat impresia că ar vrea să repare alianţa pe care o stricase fostul premier Florin Cîţu, potrivit news.ro.

Cătălin Drulă a povestit, sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV, că în toamna anului 2021, când au avut loc consultări la Cotroceni cu principalele formaţiuni politice, şeful statului, Klaus Iohannis, „părea forte deranjat că i-a fost stricată toamna”.

Drulă e de părere că preşedintele a avut încă din 2019 o înţelegere cu actualul preşedinte al PSD

Drulă e de părere că preşedintele a avut încă din 2019 o înţelegere cu actualul preşedinte al PSD pentru aducerea social-democraţilor la guvernare.

„Am simţit din primul moment că a fost un plan să aducă PSD-ul la guvernare. Nu avea nicio intenţie să zică: Ok, s-a întâmplat lucrul ăsta, Cîţu a spart toate farfuriile şi sunt cioburi pe jos, dar hai să vedem cum facem ceva împreună, în continuare. Nu a dorit sub nicio formă. Sunt convins că era înţeles cu Marcel Ciolacu deja din 2019 şi mi-a dat senzaţia unui om căruia nu îi pasă de a schimba sau de a moderniza România. Pentru el astea-s nişte vorbe. Viorica Dăncilă, dacă vă aduceţi aminte, a căzut, în mod convenabil, fix în campania de realegere a lui Iohannis”, a afirmat liderul USR.

Cătălin Drulă susţine că „preşedintelui Iohannis nu i-a păsat de ţara asta”.

El a mărturisit că, în perioada în care a deţinut portofoliul Transporturilor, nu s-a discutat niciodată despre achiziţionarea unui avion prezidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.