Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă (USR) a 'mușcat' Guvernul: 'Ar trebui remaniat tot Guvernul'

Președintele interimar al USR Cătălin Drulă spune că ar trebui remaniat tot Guvernul. El a prezentat motivele pentru care ar trebui remaniați actualii membri ai Cabinetului. „S-au întâlnit azi liderii Coaliției Sărăciei să discute despre remanieri. Ar trebui remaniat tot acest Guvern”, a scris luni pe Facebook Cătălin Drulă, relatează Mediafax.

Despre ministrul Finanțelor, Drulă spune că România duce o politică fiscală dezastruoasă, deși ar trebui să ducă o politică fiscală anti-inflație, cu reducere de deficit bugetar. România se împrumută la dobânzi record, mai spune liderul USR.

Acesta susține că ministrul Muncii nu e în stare să aplice protecție socială, nu e în stare să facă nimic cu pensiile speciale.

„Ministrul Transporturilor pierde bani din PNRR, se anulează proiecte importante, se anulează licitații, avem o rată de contractare absolut minusculă, sub 5% din PNRR. Grindeanu, out”, a mai scris pe rețeaua de socializare Drulă.

Conform acestuia, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, nu face nimic pentru construcția de spitale, iar ministrului Educației nu îi pasă sub nicio formă de proiectele pentru amnistia plagiatului care sunt în Parlament. De asemenea, îl acuză pe Sorin Cîmpeanu că nu îi pasă de studenții care peste noapte au trebuit să își caute cazare, să revină din online în offline, fără niciun fel de pregătire.

„Ministrul Energiei: Ce trebuie să mai facă acest om ca să plece odată? Virgil, ești depășit, pleacă acasă! Ministrul Economiei, știe cineva numele lui? Cred că ne e tuturor greu să spunem cine este la ministerul Economiei și mai sunt alți miniștri la fel de vizibil”, mai spune Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.