Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă vede posibil un pol de dreapta pentru 2024: USR + Forța Dreptei + PMP (video)

alianta

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat miercuri, la B1TV, că formațiunea are o colaborare cu Forța Dreptei și PMP și că cele trei forțe politice ar putea forma un pol de dreapta în vederea alegerilor din 2024.

„Avem deja o colaborare cu Forta Dreptei in Parlament, avem o colaborare extraparlamentara cu PMP si aceste discutii evident pot duce la o coagulare a unui pol unit. Este inca devreme, nu vrem sa punem caruta inaintea cailor, dar sunt partide care se pozitioneaza intr-o opozitie fata de sistem, asa ca e natural sa avem o colaborare. In acest moment scena politica e clara, ai PSD si PNL, avem zona extremista si avem un singur pol de dreapta, centru-dreapta, liberal, care vrea sa se opuna acestor zone ale politicii care noi credem ca fac rau Romaniei”, a declarat Drulă.

El a adăugat că PNL nu mai are nimic de-a face cu liberalismul pentru că „a devenit un partid-stat la fel ca PSD, si chiar daca ar veni acolo cel mai mare reformator, ar fi imediat executat”, scopul formatiunii liberale fiind sa-si angajeze oamenii în functiile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.