Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, candidat la Preşedinţia României, despre moţiunea de cenzură: Clasa politică, 'dispusă să dea foc țării pentru niște calcule meschine'

Foxcrawl
Catalin Ivan

Fostul europarlamentar PSD Cătălin Ivan, în prezent candidat la Preşedinţia României din partea Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională, consideră că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă nu este nici oportună, nici nu va produce o schimbare reală. Acesta este de părere că opoziţia nu îşi doreşte schimbarea Guvernului Dăncilă. Cât despre Viorica Dăncilă, Ivan o numeşte pe aceasta "un rebut trist al învăţământului românesc".

"Recunosc că nu urmăresc deloc această nouă nebunie a clasei politice cu moțiunea de cenzură. Imi seamănă foarte mult cu o furtună într-o găleată. Nu este nici oportună, nu va produce nicio schimbare reală și nu are nicio legătură cu problemele românilor. Este doar imaginea perfectă a unei clase politice iresponsabile, preocupată doar de propriile interese, dispusă să dea foc țării pentru niște calcule meschine, electorale.

Iohannis și PNL trebuie să arate propriului electorat că luptă cu PSD-ul, deși nu au făcut-o deloc în ultimii trei ani. Ba mai mult, Iohannis a fost într-o permanentă și perfectă complicitate cu Dragnea.

Dăncilă este ultima persoană care ar fi putut vreodată să conducă un guvern într-o țară civilizată. Un rebut trist al învățământului românesc. Fiecare zi la conducerea Guvernului României înseamnă luni sau ani de muncă în viitor pentru a repara dezastrul.

Barna, deși mai preocupat de căsătoriile între homosexuali decât de bunul mers al țării, sunt convins că ar da orice ca moțiunea să nu treacă. Stăpânii par să nu-i fi dat voie încă să se ridice din bancă. Stă cuminte și așteaptă ordine mai clare de-afară.

Acestea fiind spuse, mai contează dacă rămâne Dăncilă sau vin ai lui Iohannis? Vor trăi mai bine românii? Sub nicio formă. Nu despre români este vorba zilele astea", scrie Cătălin Ivan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.