Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, dorit din nou în rândurile PSD

catalinIvan

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea este de părere că europarlamentarul Cătălin Ivan este ”un tânăr care trebuie recuperat pentru partid".

Liderul social democrat a promis că va avea o discuție cu Ivan pentru a încerca să îl aducă, din nou, în rândurile partidului.

"Este un tânăr care trebuie să fie recuperat pentru partid (...) înţeleg că are o activitate foarte bună ca europarlamentar. O să am o discuţie cu el. Cu mai multă răbdare şi înţelepciune s-ar putea să aibă un viitor bun în PSD", a spus Dragnea.

În septembrie, Ivan susţinea că lucrurile în PSD par să meargă într-o direcţie bună şi că nu-l mai poate critica pe liderul partidului Liviu Dragnea, întrucât în PSD se discută mai mult de proiecte şi mai puţin despre persoane.

Înainte de aceste declarații, Dragnea a fost ţinta unor critici repetate ale europarlamentarului, Ivan cerându-i şi demisia din funcţia deţintă în PSD.

Cătălin Ivan a fost purtătorul de cuvânt al PSD pe o perioadă îndelungată, însă în urma unor declarații sub formă de atac asupra mai multor membri europarlamentarul a devenit persona non - grata în partid.

Drept urmare, organizaţia PSD sector 1 Bucureşti a decis, în luna, excluderea din partid a lui Cătălin Ivan, pe motiv că acesta ”a continuat acţiunile negative la adresa PSD”, a anunţat preşedintele organizaţiei, Dan Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.