Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, pus la punct de liderul socialiștilor din Parlamentul European, după ce a criticat PSD și a cerut excluderea din Grupul S&D

facebook.com
Dancila european PE

Europarlamentarul Cătălin Ivan a atacat azi dur PSD în prezența premierului Viorica Dăncilă în dezbaterea despre starea democrației din România din Grupul Socialiștilor (S&D) din Parlamentul European. Acesta a arătat că PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea încalcă democrația și statul de drept și a cerut din nou excluderea PSD din rândul socialiștilor europeni. Replica șefului Grupului S&D, Udo Bullman, ar fi fost una dură la adresa lui Cătălin Ivan pe care l-ar fi acuzat că acționează în afara regulamentului grupului și în afara uzanțelor Parlamentului European.

'Morţi pe listele USR'. Războiul PNL-USR se duce 'la baionetă' în mediul online (FOTO)

”Toată lumea discută și dezbate zicerile lui Cătălin Ivan de la ședința SD din Parlamentul European unde a fost prezent și premierul Viorica Dăncila.

Ceea ce nu se spune este modul în care liderul grupului SD, germanul Udo Bullman, l-a pus la punct pe Ivan, imediat după intervenția acestuia.

Bullman i-a atras atenția că, potrivit statutului grupului, S&D poate exclude persoane, nu delegații întregi așa cum solicita Ivan fluturând prin presa, iar aceasta doar dacă au un comportament neadecvat. Și a mai punctat liderul S&D, elegant, dar tăios, că ar fi fost frumos din partea lui Ivan, ca atunci când îi mai adresează scrisori și epistole, acestea să ajungă prima dată la el și să nu fie nevoit să le citească în presă.”, susține europarlamentarul Răzvan Popa, prezent la dezbaterea din Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.