Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan vrea un nou mandat de europarlamentar - Mișcarea decisivă pentru a intra în cursa electorală

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Biroul Electoral Central (BEC) a aprobat joi listele cu 218.000 de semnături depuse de europarlamentarul neafiliat Cătălin Ivan pentru a înscrie noul său partid politic - PRODEMO - în cursa electorală pentru Parlamentul European, potrivit unui comunicat al formaţiunii politice transmis AGERPRES

"România este acolo unde trăieşte fie şi un singur român. PRODEMO este Alternativa pentru Demnitate Naţională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla", a declarat Cătălin Ivan după înscrierea partidului la BEC, citat în comunicat. 

Europarlamentarul susţine că noul său partid este cel mai modern proiect politic din Europa şi va funcţiona total transparent, atât în ceea ce priveşte activitatea şi finanţarea, cât şi alegerea reprezentanţilor pentru funcţiile publice.

Ședință matinală la Guvern - Premierul pregătește adoptarea mai multor proiecte! Apelul lui Klaus Iohannis


"PRODEMO propune pentru Parlamentul European o listă cu candidaţi care nu au făcut niciodată politică, realizaţi profesional şi cu o pasiune comună: dragostea pentru România", a subliniat Cătălin Ivan.

Conform sursei citate, PRODEMO are ca principale obiective: redobândirea demnităţii naţionale ca sumă a demnităţii fiecărui român; susţinerea familiei naturale, consimţită prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie; valorificarea, în ţară, a competenţei, creativităţii şi excelenţei românilor; sprijinirea luptei împotriva corupţiei, corectă, depolitizată şi recuperarea cu prioritate a averilor ilicite. 

"PRODEMO desfide faptul că România nu are nici la 12 ani după aderare un proiect propriu în Uniunea Europeană şi va milita pentru ca ţara noastră să aibă o strategie de dezvoltare pe termen lung, cu respectarea propriilor valori, într-o Europă a naţiunilor, unită în diversitate", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.