Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Moroșanu fuge de 'stațiunea vedetelor': Nu am nevoie să stau să mă uit care e mai grozav sau ce haine are pe el sau alte chestii

knd.ro
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu fuge de 'stațiunea vedetelor': Nu am nevoie să stau să mă uit care e mai grozav sau ce haine are pe el sau alte chestii

Cătălin Moroșanu s-a săturat până peste cap de stațiunea Mamaia. Luptătorul retras din activitate a dezvăluit de ce nu-i place deloc „stațiunea vedetelor".

Dacă facem o comparație cu ceea ce se întâmpla în perioada lui Radu Mazăre în stațiunea Mamaia, acum, aproape nimeni nu-și mai dorește să viziteze fosta „perlă” de la Marea Neagră. Doar în zona de nord, spre Năvodari, se mai adună petrecăreți, pentru cluburile de lux. În rest, liniște și pace în zona centrală și în sud, unde pe vremuri, oamenii își dădeau „coate” pentru a-și face loc prin aglomerație.

Prețurile imense, plajele mult prea largi și „fițele” de la Mamaia au determinat turiștii să aleagă alte destinații în ultimii ani. Fie stațiuni din țara noastră, fie zone turistice și străinătate, precum Turcia sau Grecia.

Cătălin Moroșanu a descoperit Vama Veche

Printre cei care s-au săturat de stațiunea Mamaia se numără Cătălin Moroșanu. Celebrul luptător nu mai suportă „figurile” și „încordații”.

„Am fost în Antalya, o să mergem în weekendul 11-14 august la Vama Veche, că mie îmi place foarte mult în Vama Veche (…)

Mă duc frumos în Vama Veche, stau la un șezlong, e sentimentul ăla de libertate. Nu se uită nimeni la tine ‘ia să văd, cum e îmbrăcat ăsta!’.

De ce să mă duc eu pe Mamaia, să îi văd pe toți încordații pe acolo? Nu-mi place, eu îmi văd de treaba mea într-un colț, mă simt bine, vreau să îmi iau o sticlă de vin roze, stau frumos, simplu. Nu am nevoie să stau să mă uit care e mai grozav sau ce haine are pe el sau alte chestii”, a comentat Cătălin Moroșanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.