Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Munteanu: 'Ca mijlocaş ofensiv îmi place de Moruţan'

Digisport.ro
catalin munteanu

Cătălin Munteanu (39 de ani) a vorbit despre echipa naţională a României, condusă de Cosmin Contra, dar şi despre Romania U21, care este aproape de o mare realizare pentru fotbalul românesc, calificarea la Euro 2019, scrie Mediafax.

Tineretul este văzut ca o echipă de valoare în acest moment, lucru necontestat de absolut nimeni după ultimele rezultate reuşite de viitoarea generaţie a României. Fostul mijlocaş al lui Dinamo nu are neapărat un favorit în actualul lot, lăudând întregul colectiv, dar cu toate acestea a ţinut să remarce un jucător care este în prezent perla lui Becali: „Ca mijlocaş ofensiv îmi place de Moruţan, îmi place 1 contra 1 pentru că scoate adversarul din joc foarte uşor şi are o viziune foarte bună cu pase filtrante foarte bune”.

Citește și: Arda Turan a agresat un cântăreț turc

Olimpiu Moruţan este convocat pentru dubla României U21, în care băieţii noştri, condus din teren de Andrei Radu, vor avea nevoie de 4 puncte din 6 pentru a-şi asigura calificarea la turneul final. Vineri, vom da piept cu Ţara Galilior U21, de la ora 19:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca, iar pe 16 octombrie vom întâni Lieechtenstein, de la ora 21:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.