Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Munteanu, radiografie dură a echipei lui Niculescu: 'Din păcate, credeam sincer că mai rău de atât nu se poate'

Digisport.ro
catalin munteanu

Cătălin Munteanu, fost jucător al lui Dinamo în intervalul 2005 - 2008 şi 2010 - 2014, a câştigat trofee în "Ştefan cel Mare" şi a fost considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai roş-albilor, scrie Mediafax.

Munteanu a făcut o radiografie dură a echipei lui Niculescu, una care a ajuns pe locul 12, de baraj, în Liga 1 Betano.

"Din păcate, credeam sincer că mai rău de atât nu se poate. Eram sigur că o să meargă în sus, dar a ajuns pe locul 12 de baraj, rar pentru Dinamo. Nu ştiu de ce...a fost şi schimbarea de antrenor, Claudiu a venit de puţin timp. Cred că după pauza competiţională, una binevenită, Claudiu poate regla lucrurile negative. Sper ca după aceea să vedem un alt Dinamo. Evoluţii bune şi-n primul rând victorii, numai aşa poate ieşi din subsolul clasamentului", a spus Munteanu pentru ProSport.

Citește și: Sergiu Hanca, după ce Dinamo a pierdut un nou meci: 'Cred că suntem o ruşine. Suntem foarte jos din toate punctele de vedere'

Fostul mijlocaş a completat: "Orice echipă joacă acum împotriva lui Dinamo doar la victorie. Nu mai e nicio frică, că e Dinamo, că e meci greu...Înainte de meciul cu Sepsi toată lumea îmi spunea că Dinamo are meci greu, că Sepsi are prima şansă. Vă daţi seama unde s-a ajuns? Înainte nu se punea problema de aşa ceva, toţi veneau speriaţi, încercau să nu ia multe goluri. Dinamo a ajuns ca oricare alta, una care se bate la retrogradare".

Pentru a depăşi pasa proastă, Claudiu Niculescu trebuie să întărească defensiva: "Apărarea încasează foarte multe goluri. Bratu a încercat toate formulele posibile, i-a schimbat pe toţi. Claudiu ar trebui să facă asta: Să aibă o defensivă bună! Nici Bratu nu a putut să joace la fel două - trei meciuri...se încasau câte două - trei goluri. În atac, mai mişcă...dar, ar trebui să vedem altă echipă. E o ruşine ca Dinamo să fie la retrogradare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.