Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Hanca, după ce Dinamo a pierdut un nou meci: 'Cred că suntem o ruşine. Suntem foarte jos din toate punctele de vedere'

www.gsp.ro
Sergiu Hanca Dinamo

Sergiu Hanca a băgat capul în pământ după ce Dinamo a pierdut un nou meci în campionat, scor 2-0, cu FC Botoşani şi a ajuns pe locul 12 în Liga 1 Betano. Mijlocaşul a susţinut că alb-roşii vor trece printr-o perioadă decisivă în pauza competiţională, scrie Mediafax.

Dinamo riscă să joace din nou în play-out şi jucătorii încep să-şi asume rezultatele negative: "Cred că suntem o ruşine pentru că am venit să câştigăm, să ieşim din această pasă, dar am pierdut încă un meci, am pierdut iar puncte. Etapele trec, noi nu adunăm puncte şi suntem într-o situaţie critică. Noi suntem de vină, nu putem da vina pe apărare sau pe oricine, pe staff, pe conducere. Noi, jucătorii, suntem de vină, trebuie să ne punem la punct mai mult în această pauză competiţională, să muncim mai mult, să ne sacrificăm mai mult şi după pauză să adunăm puncte, pentru că dacă nu adunăm puncte o să fie dificil", a declarat Sergiu Hanca, la finalul celor 90 de minute de la Botoşani.

Citește și: Claudiu Niculescu, extrem de supărat: 'E o seară ruşinoasă pentru mine. E clar ca avem mult de muncit'

FC Botoşani a devansat Dinamo în clasament, iar în acest moment câinii sunt la doar şase puncte de ultimul loc pe care se află FC Botoşani: "Asta e realitatea, suntem foarte jos din toate punctele de vedere. Ori o scoatem ori ne ducem toţi la fund", a adăugat mijlocaşul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.