Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu anunță un plan special de măsuri pentru combaterea traficului de droguri în școli

Guvernul Romaniei
Catalin Predoiu

Ministerul de Interne a organizat un plan special de măsuri pentru combaterea traficului de droguri în școli, a precizat ministrul Cătălin Predoiu, ieri, în Parlament. El a fost invitat la Ora Guvernului, la solicitarea USR, pentru a aduce lămuriri despre acțiunile și strategia ministerului pe care îl conduce în combaterea consumului de substanțe de mare risc, informează Rador Radio România.

El a precizat că în ultimele trei luni au fost desființate 44 de grupuri organizate, fiind confiscate sute de kilograme de astfel de substanțe. Cătălin Predoiu consideră că reprezentanții USR folosesc dramele provocate de consumul de droguri drept teme electorale. Membrii USR s-au declarat nemulțumiți de răspunsurile primite din partea ministrului de interne și de măsurile întreprinse.

În cadrul dezbaterilor, fostul ministru de interne, liberalul Lucian Bode a pledat pentru un pact național, fără culoare politică, pentru combaterea traficului de droguri. UDMR a cerut întărirea statului de drept. Iar reprezentanții AUR au subliniat că amploarea fenomenului drogurilor este rezultatul politicilor publice dezastruoase din ultimii ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.