Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cătălin Predoiu îi dă ULTIMATUM lui Nicușor Dan

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, îi dă un ultimatum candidatului USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, să răspundă ”clar și fără ocolișuri” la oferta PNL de a organiza un sondaj între candidații de dreapta în Capitală, iar cel care este pe primul loc să beneficieze de sprijinul celorlalți candidați de dreapta.

”Propunerea mea și a PNL de a constitui o alianță împotriva PSD la alegerile locale din 5 iunie a intrat în linie dreaptă.

Am făcut această propunere la jumătatea campaniei electorale, dând suficient timp tuturor candidaților pentru a putea organiza un sondaj.

Am spus limpede, clar ca lumina zilei, că dacă domnul Dan sau altcineva este mai bine plasat în sondaj, eu și PNL îl vom sprijini pe acesta pentru ca doamna Firea să nu strângă în brațe Bucureștiul până îl sufocă.

Din păcate, domnul Dan are un răspuns contradictoriu. Aseară părea deschis la un sondaj, dar replica de pe Facebook e contradictorie. Pe de o parte pare deschis

Îl rog pe domnul Dan să spună clar, românește dacă acceptă sondajul, să se retragă și să sprijine candidatul dreptei împotriva Gabrielei Firea. Vreau să acționăm direct, deschis, fără ocolișuri: aștept răspunsul domnului Nicușor Dan până la ora 21.00.”, a declarat Cătălin Predoiu.

Întrebat despre o eventuală ofertă făcută lui Nicușor Dan, Cătălin Predoiu a spus că PNL va face o ofertă abia după ce candidatul USB va răspunde cu DA la propunerea de a se retrage, dacă stă mai prost în sondaje.

”Nu mă comport ca la târg, ca la o piață politică. Negocierea poate începe, după ce domnul Nicușor Dan va spune DA ofertei PNL. Nu am făcut nicio ofertă de tip troc: îmi dai asta ca să-ți dau asta.”, a spus Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.