Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, NEMULȚUMIT de sentința din Cazul Țăndărei: E clar că sunt probleme în justiția noastră

Octav Ganea/ Inquam Photos
Catalin Predoiu

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a reacționat după sentința din Cazul Țăndărei, în care 25 de inculpați au fost achitați după ani buni de judecare a procesului în care erau inculpați pentru că au dus aproape 200 de copii la cerșit în Marea Britanie. Faptele lor s-au prescris, așa că justiția a considerat că e necesar să fie lăsați în libertate, deși au exploatat fără milă copii nevinovați.

Citește și: Sume de INVIDIAT - Cât primesc primă de Crăciun angajații de la stat: În trei luni câștigă cât câștigă într-un an în această companie

"Am fost și eu impresionat emoțional, nu pot fi multe explicații acolo, ceva nu pare să fie în regulă acolo. Și un expert în materie de anchete penale s-a exprimat acolo. E clar că sunt probleme în justiția noastră, de asta ne chinuim să ducem reforma din Ministerul Public.  Am de gând să fac tot ce ține de Ministerul Justiției pentru a rezolva problemele legate de logistică pentru a confrunta acest fenomen extrem de periculos care este traficul de ființe umane. Problema este foarte simplă și nu mai poate fi neglijată. Trebuie să punem la punct tot ce înseamnă numiri la Ministerul Public pentru a ne ocupa de tot ce înseamnă dosare de trafic",  a declarat Cătălin Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.