Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, președinte interimar al PNL București

predoiu

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu va ocupa funcția de președinte interimar al organizației din București, a anunțat luni, 7 decembrie, conducerea partidului. De asemenea, conducerea partidului a decis ca funcția de secretar general să devină funcție unică, urmând să fie ocupată de către Ilie Bolojan.

„Am decis ca Bucureștiul să aibă un singur președinte. (...) Cătălin Predoiu a fost propus ca președinte pentru bucurești și cu siguranță va fi și votat. (...) Cătălin Predoiu rămâne propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru și cu el vom defila la alegerile de anul viitor”, a anunțat co-președintele PNL Vasile Blaga.

În ceea ce privește decizia ca PNL să aibă un singur secretar general, în persoana lui Ilie Bolojan, celălalt co-președinte al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat:

„Nimeni nu a ost sancționat prin această decizie. (...) A fost o decizie luată prin consens.”.

Gorghiu a făcut precizări și cu privire la criteriile de integritate pentru candidați, care urmează să fie supuse votului în partid.

„Criteriul de integritate este imposibil de păcălit. (...) E un proiect care exclude orice fel de păcăleală. (...) Traseismul este un criteriu de la care nu vom abdica”, a spus ferm Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.