Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, reacţie pe tema audierii la ÎCCJ

Predoiu

STIRIPESURSE.RO a anunţat în exclusivitate că Elena Udrea a cerut audierea fostului premier Emil Boc şi a fostului ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu la ÎCCJ, în procesul "Gala Bute". Predoiu reacţionează prompt şi afirmă că nu a fost citat.

"Până la acest moment nu am primit nicio citaţie de la ICCJ pentru a depune mărturie în vreun dosar", scrie Cătălin Predoiu pe Facebook.

Totuşi, Predoiu va fi audiat cel mai probabil în perioada următoare. Elena Udrea a depus cererea de chemare ca martori a celor doi, iar marţi judecătorii trebuie să decidă dacă acceptă solicitarea sau nu. Dacă dorinţa Elena Udrea se va împlini, Predoiu şi Boc vor fi citaţi pentru un termen ulterior.

Vezi şi: Catalin Predoiu și Emil Boc vor da cu subsemnatul la ÎCCJ/ SURSE

Dosarul „Gala Bute” a fost deschis în primăvara anului 2012, la sesizarea Departamentului de Luptă Antifraudă. Existau suspiciuni că, în spatele galei de box în care Lucian Bute l-a întâlnit pe francezul Jean-Paul Mendy, ar fi avut loc o deturnare de fonduri. Principalul suspect era Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box de la acea vreme. Anchetatorii bănuiau că ar fi fost de acord ca evenimentul sportiv să fie organizat de o firmă care îi aparţine şi aşa ar fi primit 8 milioane de lei, bani plătiţi de Ministerul Dezvoltării şi Turismului, condus atunci de Elena Udrea.

Vezi şi: VIDEO: Brokerul fugar Cristian Sima, scrisoare către Predoiu: dezvăluiri EXPLOZIVE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.