Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu va prezenta luni concluziile Corpului de Control privind accidentul de la 2 Mai

catalin predoiu

Cătălin Predoiu va prezenta luni seară concluziile Corpului de Control privind accidentul de la 2 Mai

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu prezintă luni concluziile Corpului de Control privind accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit loviţi de o maăină condusă de un altul, de 19 ani, aflat sub infşuenîa drogurilor.

”Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, va susţine astăzi, 28 august 2023, o declaraţie de presă în care va prezenta concluziile Corpului de Control al Ministrului referitoare la situaţia provocată de tragicul accident produs în data de 19 august în judeţul Constanţa”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Declaraţia este prgramată la ora 19:00

Doi tineri au murit şi alţi trei au fost răniţi după ce Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani şi aflat sub influenţa drogurilor, i-a lovit cu maşina, în localitatea 2 Mai.

Anterior, tânărul fusese oprit de poliţie, în maşina sa fiind găsite substanţe psihoactive, însă el a fost testat pentru consum de alcool, fiind lăsat să plece cu asproximativ o oră ănainte de producerea accidentului.

Un adjunct al şefului IPJ Constanţa, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa, şeful Poliţiei municipiului Mangalia şi şeful Poliţiei Vama Veche au fost eliberaţi din funcţie, însă nu şi şeful IPJ Constanţa. De asemenea, pentru trei poliţişti – doi subofiţeri şi un ofiţer – a fost depusă plângere penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.