Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu comentează anchetarea Laurei Codruța Kovesi: Am auzit că PNL s-ar putea să o propună în locul lui Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu susține, referitor la anchetarea Laurei Codruța Kovesi, ca este curios care va fi reacția oficialilor europen, a celor mai răi adversari ai PSD, mentionand ca a auzit ca fosta sefa a DNA ar putea fi candidatul PNL la prezidentiale.

"Eu cred ca de data asta europenii cei mai vigurosi, care comentau modificarile legii justitiei, si dl Timmermans, si Junker...Sunt curioas care vor fi reactiile celor mai rai adversai ai PSD, ce vor spune daca dna Kovesi va fi acuzata. Sunt curios sa vedem reactiile acestor oameni care au atacat virulent partidul, politica facuta de noi", a spus Catalin Radulescu.

Citeste si Procurorii CSM au DECIS cine va conduce DNA - Nistor Călin , delegat șef al structurii

Intrebat despre o posibila candidatura la președinția României a Laurei Codruța Kovesi, in cazul in care va pierde funcția de procuror sef al Parchetului European, deputatul sustine că ar fi un meci interesant, anuntand dezvaluiri.

"Am auzit chiar ca PNL s-ar putea sa o propuna in locul dlui Iohannis aau cu Ciolos. E un meci interesant intre aceste personaje, noi il asteptam cu mare drag, vor fi dezvaluiri interesante, pentru noi destul de bine, incepe frumos", spune Radulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.