Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, despre AMNISTIE și grațiere: Tudorel Toader trebuia să își asume OUG asta de mult timp. Sunt responsabili de amânare deștepții PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu susține că Tudorel Toader trebuia să își asume de mult timp elaborarea unei ordonante de amnistie si gratiere. Parlamentarul spune că responsabili pentru amanare sunt "desteptii partidului" din care face parte si ministrul Justitiei.

Citeste si Cristian Preda acuză Guvernul de dezinteres: O întreb direct pe marioneta agramată de ce nu a trimis pe nimeni în PE până în acest moment?

"Nu îmi place termenul încare discutăm subiectul ăsta și anume că ordonanța trebuie dată pentru ceva. Spunând în media prostia asta, toata lumea va crede că o ordonanță sau lege se dă pentru o anumită persoană. Ordonanțele sau legile se fac pentru cetățeni, că dintre aceștia beneficiază direct sau indirect X sau Y este partea a doua. Dar nu am văzut până acum ca o anumită lege sau ordonanță să fie dată pentru cineva. Că de ea a beneficiat cineva anume, asta e partea a doua. M-am săturat să tot vorbesc despre un lucru care trebuie făcut pentru că altfel miile de oameni care au fost abuzați, liberalii știu dar nu vor să spună, asta e partea doua, e chestiune de politică, dar poporul român știe că în acești opt ani - mai mult decât să spui că completurile de 5 judecători sunt ilegal constituite, că protocoale sunt ilegale, că au fost ascultări ilegale, că au fost făcute dosare cu echipe mixte și că s-au dat bilețele la judecători, că așa a vrut sistemul format din 15-20 de persoane - eu cred că nu mai trebuie să discutăm subiectul ăsta. În orice țară civilizată era dată amnistia și grațierea în a doua secundă. Noi tot o amânăm, de ce? Nu știu. Întrebați Bădălăii și alte personalități de la noi. De ce să amânăm un lucru necesar pentru români, oameni care au fost abuzați? O lege sau o ordonanță nu o programezi, o dai când e necesar. Tudorel Toader trebuia să își asume ordonanța asta de foarte mult timp pentru că e ministrul justiției. Când ești ministrul justiției trebuie să își asumi foarte multe lucruri. Dacă vrei să mergi numai pe la televizor, să faci scenete teatrale, poți să joci în film, dar dânsul trebuie să joace în filmul ăsta în care justiția nu a fost independentă. Liviu Dragnea nu cred că e responsabil, sunt responsabili deștepții partidului meu și Tudorel Toader", a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.