Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Cătălin Rădulescu și-a dezvăluit pasiunea pentru mitraliere: Ce cadouri primeau parlamentarii de Crăciun

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Aleșii și-au adus aminte de copilărie și, mai ales, de seara de Crăciun când îl așteptau cu nerăbdare pe Moșul. Astfel, Cătălin Rădulescu și-a dezvăluit pasiunea pentru mitraliere.

”Tata ne facea toate placerile. Adica daca spuneam 'trenulet', nu mai spun 'mitraliera', ca sa zic asa. Am primit foarte multe mitraliere, pe culori. Pe vremea lui Ceausescu veneau din China si ne aduceau trenuri, masini cu girofar, mitraliere cu lumini ca sa ne impuscam pe acolo, copiii", a povestit deputatul PSD Cătălin Rădulescu pentru Realitatea TV.

Citește și: Presa străină anticipează cea mai controversată mutare a României: 'Prima țară din UE care se va alătura SUA în procesul de mutare a ambasadelor la Ierusalim'

”Am primit odata un bat impletit din patru nuiele, de la parinti. Nu l-au folosit decat o data, dar am simtit lovitura. Am facut o nazbatie destul de mare - am spart geamurile la vecini. Ne-am jucat cu bulgari de zapada”, a mărturisit social-democratul Ioan Roman.

”Mi-aduc aminte si acum de un cadou primit in copilarie pe care l-am folosit ani la randul. Era un joc de hockey de masa”, spune deputatul USR Cristian Seidler.

"Un trenulet electric. La inceputul anilor '80 era ceva fantastic. Era mic, avea trei vagoane si o locomotiva si m-a fascinat mult", a povestit Georgian Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.