Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre noii jurați de la 'Chefi la cuțite'. Ce legătură are cu cei patru chefi?

facebook.com
Catalin Scarlatescu

Cătălin Scărlătescu a făcut primele declarații despre Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki, noii jurați de la „Chefi la cuțite”. Pe toți îi cunoaște bucătarul, având în vedere că muncesc în același domeniu.

În toamna anului trecut, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să mai filmeze pentru un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Postul de televiziune Antena 1 i-a dat în judecată, iar show-ul culinar continuă cu noii jurați.

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki jurizează acum concurenții, în sezonul 13, urmând ca doar trei dintre ei să își formeze echipe, cei care au obținut cele mai multe amulete. Despre noii jurați, Cătălin Scărlătescu are numai cuvinte de laudă.

Cătălin Scărlătescu, despre noii jurați: "Nu sunt nișe necunoscuți"

Având în vedere că muncesc în același domeniu, bucătarul îi cunoaște, ba chiar cu Orlando Zaharia e prieten de foarte mulți ani. „Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto.

Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt nișe necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform cancan.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.