Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Striblea lămurește enigma mesajului primit de la Elena Udrea

udrea catuse iccj

Elena Udrea i-a trimis, miercuri seara, lui Cătălin Striblea un mesaj pe care să-l citească pe post. Dacă ar fi făcut asta, Udrea putea fi rearestată preventiv, însă jurnalistul și-a dat seama de gafa fostului ministru și nu l-a publicat.

Acum, Striblea vine cu lămuriri despre enigma mesajului primit de la Elena Udrea.

”Mesajul în sine era o clarificare a uneia dintre situațiile pe care le discutam în emisiune. Discutam un pasaj din denunțul său la DNA, cel referitor la înființarea RTV și ce a știut fostul președinte despre chestiunea asta. Foarte posibil ca interpretarea văzută de Ion Cristoiu la chestiune să nu fi fost tocmai în nuanțele denunțului doamnei Udrea și de aici clarificarea cu pricina. E o informație de background sau de context. Dar nu asta este problema.

Cât despre Elena Udrea, dacă o închizi pentru că scrie unor ziariști în emisiune, fără a fi citată, înseamnă că ajungem la o culme a absurdului. Are voie să stea de vorbă cu mine și cu alții și să-și expună punctele de vedere, cât o face în cadru limitat. Iar eu nu am nicio obligație față de statul român să-i pun pe masă corespondența mea. Obligația mea este față de sursa care mi-a oferit o informație. Și o să o folosesc la momentul potrivit.”, spune Striblea pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.