Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Striblea pleacă de la B1 TV: Unde va merge jurnalistul

catalin striblea

Cătălin Striblea este foarte aproape de a se despărţi de B1TV şi de a se alătura unui nou proiect. Chiar jurnalistul a făcut dezvăluirile.

"Contractul cu postul B1 TV expiră la 31 decembrie. Nu am negociat încă un contract nou și încă nu știm dacă vom face altul", a declarat realizatorul Cătălin Striblea în fața CNA.

Citeşte şi: Elena Udrea critică guvernul Cioloş: Unii de acolo au apartenenţă politică, deşi nu e vizibilă

Declarația vine în contextul în care Cătălin Striblea prezenta în fața CNA, alături de Teodor Tiță, proiectul de radio al grupului Adevărul. Și postul B1 își dorește, la rândul, o frecvență radio, pentru București, și participă la același concurs la CNA, anunţă paginademedia.

Jurnalistul B1 TV, Cătălin Striblea, și Teodor Tiță, fost editori coordonator la Metropotam și anterior la site-ul Digi24, au prezentat în fața membrilor Consiliului Național al Audiovizualului proiectul postului Adevărul Live FM.

Citeşte şi: Traian Băsescu, la România TV: Acesta e semnalul pentru țară cine e jupânul

Societatea Adevărul Live, deținută de omul de afaceri Cristian Burci, a intrat în concurs pentru a obține una dintre cele două licențe din București, scoase la concurs. Proiectul, dacă va primi licența de la CNA, va avea o investiție de 42.500 de euro, potrivit proiectului depus la CNA.

Cătălin Striblea, despre proiectul despre Adevărul Live FM: "Suntem aici reprezentanții unui grup de juranliști și suntem doi oameni care lucrăm de șapte ani la un proiect de radio pe care ni-l dorim foarte tare. Este mai mult decât un proiect de radio, este o viziune asupra a ceea ce trebuie să reprezinte radioul în societatea noastră. Este vorba de un proiect care să aducă înapoi radioul la funcția sa principală, cea care a fost gândită în momentul apariției sale. În acest moment probabil că simțiți această lipsă a cadrului informativ pe radio. A informațiilor care să vină non-stop. A informațiilor care să vă țină în priză. Simțiți dimineața și în cursul zilei absența oamenilor cu care să stați de vorbă, care să vă dea o informație prioritară, care să v-o dea în momentul respectiv", a spus Striblea.

Citește și: Traian Băsescu face comentarii după ce Klaus Iohannis a pierdut a doua casă: Nu-i recomand

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.