Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan îl face PRAF pe șeful SRR: Dezvăluiri INCREDIBILE

ovidiu miculescu

Cătălin Tolontan a lansat o nouă serie de dezvăluiri în ceea ce îl privește pe directorul general al Societatea Română de Radiodifuziune.

"Miercuri, 20 aprilie 2016, un bărbat bine se urcă în clasa business pe ruta București – Basel. Este directorul general al Radio România, Ovidiu Miculescu. În aceeași zi, pe aeroportul Heathrow din Londra, o femeie cu un laptop în brațe se înghesuie la economic într-o cursă către Basel. Tipa zboară cînd la economic, cînd cu low cost! Este directorul BBC Radio, Helen Boaden. Ambii directori merg la conferința EBU de la Basel, derulată sub sloganul ”Maximizing contribution by public service media to society”.

Citește și: Comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, așteptări de la viitorul parlament

Ovidiu Miculescu conduce toate canalele Radio România: Actualități, Cultural, Antena Satelor, 3 Net și Radio Chișinău. Helen Boaden conduce toate canalele Radio BBC: BBC Radio 1, 2, 3, 4 și BBC digital radio stations 1Xtra, 6Music, BBC Radio 4 Extra și Asian Network. Directorul SRR Ovidiu Miculescu zboară la clasa business cu un bilet de 5.353 de lei. Dirctorul BBC Helen Boaden zboară la economic cu un bilet de 180 de lire.

Miculescu face check-in la Basel, la un hotel de 302 euro pe noapte. Este probabil chiar hotelul Ramada din Basel, unde se organizează conferința. ”Nu-mi mai amintesc”, a declarat el, deranjat de întrebările de ieri ale Gazetei, pe care le-a refuzat. Englezoaica înnoptează în localitatea Saint Louis din Franța, unde e mai ieftin, aproape de granița elvețiană. Șefa Radio BBC alege hotelul mai accesibil La Villa K, o cabană montană șic de schi, la 114 euro pe noapte. 110.000 DE EURO A CHELTUIT RADIO ROMÂNIA CU CELE 32 DE DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE ALE DIRECTORULUI MICULESCU ÎN ULTIMII DOI ANI!", a scris jurnalistul pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.