Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Celeritate și dreptate' în justiție: La 9 ani după ce a ucis cu mașina un om, un procuror primeşte o condamnare definitivă cu suspendare

Un procuror din Argeş a fost condamnat definitiv joi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la un an închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, el fiind acuzat că în anul 2013 a produs un accident auto, soldat cu moartea unui bărbat.

Este vorba de Cătălin Vişinoiu, în prezent procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, scrie agerpres.ro.

Aceeaşi pedeapsă o primise procurorul şi la instanţa de fond - Curtea de Apel Constanţa, cu deosebirea că Instanţa supremă a înlăturat din sentinţă mai multe interdicţii pe care le avea magistratul, el având acum voie să ocupe o funcţie într-o instituţie publică.

Judecătorii din Constanţa au motivat condamnarea cu suspendare a procurorului, prin faptul că acesta a suferit ample vătămări corporale ca urmare a accidentului auto şi are un copil minor cu probleme de sănătate.

Conform presei locale, accidentul s-a produs în toamna anului 2013, la ieşire din localitatea tulceană Jijila.

Maşina condusă de Cătălin Vişinoiu, la acea vreme prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, a derapat pe fondul unui carosabil umed şi a vizibilităţii reduse, după care a intrat într-un copac de la marginea drumului. În urma impactului, a decedat pasagerul de pe scaunul din dreapta, un bărbat de 46 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.