Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălina Axente a luat medalia de bronz la Campionatul European de lupte

Catalina Axente

Sportiva română Cătălina Axente a câştigat medalia de bronz la cat. 76 kg, joi seara, la Campionatele Europene de lupte de la Zagreb, după ce a învins-o în meciul decisiv pe ucraineanca Anastasia Osniaci.

Miercuri, Axente a învins-o în preliminarii pe germanca Francy Raedelt şi a pierdut în sferturi în faţa turcoaicei Yasemin Adar.

Tot joi, Andreea Beatrice Ana a câştigat medalia de aur la cat. 55 kg după ce a învins-o în finală pe maghiara Erika Bognar.

Alexandra Nicoleta Anghel a asigurat României a treia medalie la Europenele de la Zagreb, după ce s-a calificat în finala cat. 72 kg. Anghel a dispus în sferturi de franţuzoaica Pauline Denise Lecarpentier, iar în semifinale a trecut de ucraineanca Liudmila Pavloveţ Ticina. În finală, Anghel o va înfrunta pe turcoaica Buşe Cavusoglu Tosun.

La cat. 65 kg, Kriszta Tunde Incze a învins-o în sferturi pe croata Iva Geric, în semifinale a pierdut în faţa bulgăroaicei Mimi Hristova, iar în meciul pentru medalia de bronz o va înfrunta vineri pe turcoaica Busra Efe.

În limitele cat. 62 kg, Amina Roxana Cepazan a învins-o în preliminarii pe Lydia Perez Tourino (Spania), a pierdut sfertul de finală cu Grace Jacob Bullen (Norvegia), iar vineri va evolua în recalificări contra turcoaicei Selvi Ilyasoglu.

La ediţia din 2022, de la Budapesta, România a avut un bilanţ de patru medalii, una de aur, câştigată de Andreea Ana (cat. 55 kg), una de argint, prin Nicu Ojog (cat. 97 kg, greco-romane), şi două de bronz, Alina Vuc (cat. 55 kg) şi Kriszta Incze (cat. 65 kg).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.