Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catalogul muzical al DJ-ului francez David Guetta, cumpărat de către Warner Music

kievtourguide.com
David Guetta

Warner Music Group a anunţat joi că va cumpăra catalogul muzical al faimosului DJ francez David Guetta din ultimele două decenii şi va semna un nou parteneriat cu acesta pentru înregistrări viitoare, informează Reuters.

Celebru pentru colaborările sale cu artişti precum Akon, Snoop Dogg şi Kid Cudi, Guetta a vândut 50 de milioane de înregistrări şi a depăşit 14 miliarde de fluxuri pe platformele muzicale, scrie Agerpres.ro.

Guetta - cunoscut mai ales pentru revoluţionarea muzicii dance la începutul anilor 2000 - a colaborat şi cu artişti ca Rihanna, Justin Bieber şi Nicki Minaj şi a câştigat două premii Grammy.

"Sunt foarte entuziasmat de noua muzică la care lucrez ...Acesta este momentul potrivit pentru a-mi reînnoi parteneriatul creativ cu echipa de încredere de la Warner Music", a declarat Guetta într-un comunicat.

DJ-ul este în prezent al optulea cel mai ascultat artist din lume de către ascultătorii lunari de pe platforma de streaming Spotify.

"Mulţi ne-au abordat pentru pentru a-şi exprima interesul faţă de catalogul lui David", a declarat Jean-Charles Carre, managerul şi partenerul de afaceri al lui David Guetta.

Warner Music nu a dezvăluit detaliile financiare ale tranzacţiei şi nu a răspuns pe moment la o solicitare de comentarii pe această temă din partea Reuters.

Financial Times a raportat joi că tranzacţia a depăşit 100 de milioane de dolari, citând o persoană familiară cu acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.