Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câte mașini a numărat Marius Rogin în Sectorul 4

PNL

În Sectorul 4 există 125.000 de vehicule înmatriculate. Cifrele au fost obținute de copreședintele PNL Marius Rogin care spune că fără o strategie clară în acest domeniu întreaga zonă urmează să fie sufocată de mașini „La aceste vehicule trebuie să luăm în calcul faptul că 135.000 de locuitori ai Sectorului 4 dețin permis de conducere și o bună parte din ei folosesc mașini de la firme care sunt înmatriculate în alte zone” spune Rogin pe baza unor date obținute de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule din cadrul MAI.

Vezi şi: Mihai Gâdea anunţă o nouă plimbare a fanilor Antena 3: Când și unde are loc

Liderul PNL este îngrijorat de faptul că Sectorul 4 este tranzitat zilnic de vehicule din localitățile limitrofe „Există un tranzit constant. Nici măcar nu există date exacte, dar se estimează faptul că încă 15.000 de vehicule tranzitează zilnic Sectorul 4 numai din localitățile care se găsesc în Ilfov. Pentru toate aceste mașini trebuie găsite soluții de parcare” punctează liderul PNL.

El spune că în unele zone s-au dezvoltat complexe imobiliare uriașe care aduc un plus de aglomerație și îngreunează viața locuitorilor din Sectorul 4. „Parcările de periferie, care să le permit celor care vizitează Bucureștiul să își lase mașinile la intrare și să circule cu metroul sunt mai mult decât o necesitate. Ele ar degreva traficul și ar oferi posibilitatea celor care sunt în vizită să își lase mașinile în siguranță” a declarat Marius Rogin.

În zona de sud a Bucureștiului localitățile Berceni, Vidra și Popești Leordeni au cunoscut o dezvoltare imobiliară accelerată, iar acest lucru a afectat grav traficul auto în Sectorul 4. Lucrările de infrastructură sunt puține, pasajul din Piața Sudului fiind în înrârziere, iar cel din Piața Eroii Revoluției în fază de proiect, se anunţă într-un comunicat de presă.

Detalii aici: Iohannis despre acțiunea ANAF împotriva Antenei 3: O acțiune heirupistă a ANAF/ VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.