Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catherine Deneuve semnează o colecţie de haine pentru marca A.P.C.

google.com
catherine deneuve

Brandul francez A.P.C. s-a asociat cu actriţa Catherine Deneuve pentru o colecţie de toamnă, potrivit BFM TV, potrivit news.ro.

Atriţa s-a asociat cu brandul francez de haine prêt-à-porter pentru o colecţie capsulă disponibilă începând de luni ce va conţine: paltoane, veste, cămăşi, pantaloni, pantofi.

Citește și: ANALIZĂ Piedone poate fi CÂȘTIGĂTOR ABSOLUT sau primarul de la S5 luat cu duba la penitenciar în timpul mandatului -Scenariile posibile din dosarul Colectiv

Jean Touitou, fondatorul brandului, revine la originea acestei colaborări în care Catherine Deneuve şi-a "exprimat ideea sa de eleganţă care nu va fi lipsită de nebunie".

"Acesta nu este un concept, este o realitate care s-a impus natural. Catherine, vecina mea, cunoaşte bine ţesăturile. Când le atinge, degetele ei ştiu să spună dacă sunt lipsite sau avide de gloria efemeră, sau dacă putem să avem încredere să le lăsăm să ne însoţească".

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

A.P.C. i-a oferit actriţei libertate totală în creaţie şi acces la ateliere şi la fabrici, invitând-o să-şi exprime viziunea în privinţa eleganţei.

Nu este prima dată când A.P.C. colaborează cu o figură a marelui ecran: brandul a semnat deja o colecţie capsulă cu Gwyneth Paltrow. Actriţa americană a imaginat mai multe creaţii din denim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.