Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câți kilometri de autostradă și drum expres promite Ciolacu în următorii 5 ani

Guvernul Romaniei
marcel ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că există "o perspectivă clară" ca până la sfârşitul anului viitor să se construiască încă 250 de kilometri de autostradă şi drum expres, iar în următorii 5-7 ani să se construiască alți 1.000 de kilometri de infrastructură rutieră.

”Creşterea economică a României pe primul trimestru, mică cât a fost: 0,1%, a fost pe investiţii. Şi avem investiţii în transporturi, unde trebuie să recunoaştem că s-au deblocat marile şantiere în ultima perioadă, în ultimii doi ani de zile, şi s-a intrat într-un ritm.

Avem în sfârşit prima mie de kilometri şi până la sfârşitul anului viitor există o perspectivă clară de încă 250 de kilometri, asta vorbim numai de rutier.

În viitorii 5 - 7 ani, categoric, trebuie să finalizăm încă 1.000 de kilometri", a declarat Marcel Ciolacu, la conferinţa de lansare a proiectului "RO 3.0. Viziunea Viitorului".

Premierul a vorbit şi despre situația de la metrou, precizând că „în sfârşit, schimbăm garniturile de la Metrorex. Asta înseamnă PNRR şi asta înseamnă un plan bine stabilit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.