Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căutări disperate la Satu Mare, după ce o fetiţă de 2 ani a dispărut de lângă părinți

politia

O fetiță de 2 ani din localitatea Giurtelecul Hododului, județul Satu Mare, este căutată, sâmbătă, de peste 30 de polițiști, jandarmi și pompieri după ce părinții au reclamat dispariția acesteia din căruța aflată pe un câmp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că la acțiunea de căutare participă polițiști, jandarmi, pompieri, dar și săteni din localitate.

”O fetiță în vârstă de 2 ani din localitatea Giurtelecul Hododului a fost dată dispărută, sâmbătă, în jurul amiezii, de părinții care au observat că aceasta nu se află în căruța aflată pe un câmp. Părinții se aflau la câmp, aveau treabă, și au lăsat-o pe fetiță alături de alți doi frați, iar când s-au întors au observat că micuța dispăruse. Pentru căutarea fetiței au fost constituite echipe mixte formate, în total, din peste 30 de polițiști, jardarmi și pompieri. De asemenea, la căutări participă și săteni”, a spus Cochera.

Inițial, părinții au încercat să o caute singuri, însă când au văzut că nu reușesc, au solicitat ajutorul autorităților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.