Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauți medic de familie? Îl găsești în Clinica SANADOR Floreasca!

sanador calea floreasca

Medicina de familie reprezintă un domeniu medical care nu se adresează doar persoanelor cu probleme de sănătate, ci și celor care doresc să prevină apariția afecțiunilor și să depisteze din timp eventuale boli, pentru a le trata cu promptitudine. SANADOR vine în sprijinul celor interesați să aibă un medic de familie aproape de casă sau de serviciu, asigurând servicii de medicină de familie în Clinica SANADOR Floreasca, într-un mediu prietenos și în cele mai bune condiții. În plus, pacienții pot accesa cu ușurință servicii medicale conexe – imagistică, analize medicale sau consultați de specialitate – într-o clinică modernă, cu aparatură performantă și dotări de top.

Consultațiile de medicină de familie din Clinica SANADOR Floreasca sunt asigurate de Dr. Valentina Boantă, medic cu o importantă experiență în specialitate, care consultă atât adulți, cât și copii, astfel că întreaga familie poate beneficia de servicii medicale profesioniste.

Consultul de medicină de familie poate aborda orice categorie de afecțiune medicală, datorită faptului că medicul de familie face parte din principalele pârghii de acces pentru populația generală la serviciile medicale. Medicul de familie este cel către care pacientul se adresează inițial, fie la momentul apariției unor schimbări în starea de sănătate, fie pentru prevenție sau screening. Medicina de familie ocupă o poziție importantă în furnizarea de servicii de sănătate, cu o implicare activă în asigurarea rolului preventiv, dar și a celui curativ pentru necesitățile medicale ale populației.

În cadrul Clinicii SANADOR Floreasca, pe lângă serviciile de medicină de familie, pacienții pot beneficia de consultații în peste 40 de specialități pentru adulți și copii și de investigații imagistice asigurate de medici cu experiență vastă și competenșe extinse, dar și de analize medicale. Clinica SANADOR Floreasca, situată în Calea Floreasca 165, în clădirea ONE Tower, se adresează tuturor persoanelor care necesită acces la servicii medicale variate și performante în cartierul Floreasca și împrejurimi, într-o zonă rezidențială a Bucureștiului.

Departamentul de radiologie și imagistică medicală din Clinica SANADOR Floreasca este dotat cu cele mai performante echipamente: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

SANADOR vine astfel în sprijinul pacienților, oferind o largă diversitate și cea mai bună calitate a serviciilor medicale, în mai multe locații din București. La SANADOR, servicii de medicină de familie pot fi accesate și în Clinica SANADOR Victoriei, Clinica SANADOR Buzești, Clinica SANADOR Băneasa, Clinica SANADOR Decebal și Clinica SANADOR Militari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.