Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauza exploziei din această săptămână de pe petrolierul norvegian din Golful Oman rămâne necunoscută - Norvegienii exclud o eroare umană sau mecanică

petrolier

Cauza exploziei din această săptămână de pe petrolierul norvegian Front Altair, în Golful Oman, rămâne ''necunoscută'', dar compania care deţine nava a exclus o ''eroare umană sau mecanică'', transmite sâmbătă dpa potrivit Agerpres.

''Incidentul va fi investigat integral de companie împreună cu părţi terţe, inclusiv oficiali guvernamentali, pentru a afla cauza'', a menţionat compania Frontline într-o declaraţie difuzată vineri seara.

Frontline a precizat că explozia petrolierului său Front Altair s-a produs în Golful Oman joi în jurul orei 05:00 GMT, la scurt timp după ce nava trecuse prin strâmtoarea Ormuz.

O echipă de experţi urmează să inspecteze nava şi să evalueze pagubele în cursul zilei de sâmbătă. Niciunul dintre cei 23 de membri ai echipajului nu a fost rănit.

O altă navă-cargo, Kokuka Courageous, a fost joi ţinta a două explozii, în aceeaşi regiune.

Aceste incidente survin într-un moment de tensiune sporită între Teheran şi Washington. SUA au acuzat Iranul că s-ar fi aflat la originea unui incident similar din luna mai.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.