Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauza privind intrarea în insolvenţă a CEH, suspendată la Curtea de Apel Alba Iulia

ciocanel judecator

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a dispus, joi, suspendarea cauzei într-un dosar privind cererea de intrare în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara (CEH), până când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca un recurs formulat în acest dosar de către Sindicatul "Noroc Bun".

Purtătorul de cuvânt al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat, pentru Agerpres, că, în urma respingerii ca inadmisibilă, săptămâna trecută, de către instanţă a cererii de intervenţie în interes propriu formulată de "Noroc Bun", sindicatul a depus recurs în termenul prevăzut de lege, respectiv 5 zile. În consecinţă, instanţa nu s-a mai pronunţat joi în acest dosar, ci a suspendat cauza până la judecarea recursului de către instanţa supremă. În februarie, Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intrare în insolvenţă înaintată de administraţia CEH şi mai mulţi creditori, hotărârea instanţei fiind atacată cu apel la CA Alba Iulia. Tot atunci, instanţa a dispus ca solicitările creditorilor să fie judecate separat.

Conducerea CEH a solicitat intrarea companiei în insolvenţă apreciind, în mai multe rânduri, că această procedură este singura soluţie pentru evitarea falimentului societăţii. În cadrul CEH lucrează peste 5.300 de angajaţi, la termocentralele Mintia şi Paroşeni, dar şi la minele de huilă Lonea, Livezeni, Lupeni şi Vulcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.