Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz cutremurător la Arad: Un recuperator a intrat în casa datornicului și a tras un foc de armă, pentru a-l convinge să-și plătească datoria

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat din judeţul Arad a fost arestat preventiv după ce a intrat în casa altui bărbat, de la care ar fi avut de recuperat bani, iar în urma unui conflict cu acesta, l-a ameninţat cu moartea şi a tras un foc de armă în direcţia sa, însă nu l-a nimerit, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când suspectul ar fi intrat fără drept în locuinţa victimei, unde ar fi ameninţat-o cu moartea.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

În urma conflictului dintre cei doi pe tema unei presupuse datorii mai vechi, suspectul a scos un pistol ascuns într-un prosop şi a tras spre victimă, dar a nimerit televizorul, apoi a plecat.

Victima a depus plângere, iar cazul a fost preluat iniţial de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetate infracţiunile de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept, violare de domiciliu, distrugere şi şantaj formă agravantă în formă continuată.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

Judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar luni cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care suspectează comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.