Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legiștii au dat rezultatele în cazul fetiței de 18 luni lăsată să moară singură în casă, la Milano: Anchetatorii vin cu dezvăluiri șocante

msn.com
deces covid mort decedat spital pacient autopsie

O fetiță de 18 luni a murit după ce a fost lăsată acasă singură, la Milano, timp de aproape o săptămână. Primele rezultate ale autopsiei arată că fetița a murit cu 24 de ore înainte de a fi găsită, din cauza epuizării, tocmai în ziua în care mama ei fusese în oraș, dar nu a trecut pe acasă, anunță mediafax.

Unda verde pentru înmormântarea copilei a venit după autopsia făcută marți. Rezultatele autopsiei vor sosi în 60 de zile și vor oferi mai multe certitudini cu privire la cauza morții fetiței de 18 luni, lăsată singură acasă timp de aproape o săptămână de către mama ei, Alessia Pifferi, la Milano.

Municipalitatea din Milano s-a oferit să plătească funeraliile fetiței.

Conform primelor constatări, scrie La Repubblica, cel mai probabil Diana a murit din cauza epuizării. Ar fi încetat să respire cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsită miercurea trecută, în casă.

Dacă această ipoteză va fi confirmată, înseamnă că fetița a murit după aproximativ 5 zile de agonie. Și că mama, care plecase la Bergamo pentru a-și vizita iubitul, dar se întorsese la Milano cu el luni, ar fi putut să o salveze dacă ar fi trecut pe acasă. Exact în ziua în care ar fi murit fetița, mama ei, în vârstă de 36 de ani, fusese la Milano alături de iubit, dar nu a trecut pe acasă pentru că nu știa cum să-i spună iubitului de copila aflată acasă și nu voia să creeze noi tensiuni cu el.

Avocații mamei au cerut o consultanță psihiatrică pentru aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.