Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz INCREDIBIL: O femeie a născut în mașină în timpul unui ambuteiaj provocat de un accident

popsugar.com
nastere in masina

Un copil s-a născut în Marea Britanie în timpul unui ambuteiaj enorm provocat pe autostrada M25 de răsturnarea unui autocar, a anunţat luni poliţia, citată de agenţia britanică Press Association, potrivit Agerpres.

Nu mai puţin de 41 de persoane au fost rănite când autovehiculul s-a răsturnat pe autostradă în apropiere de Swanley, comitatul Kent, luni după-amiază. 

"Suntem încântaţi să vă anunţăm că nu s-au înregistrat răni grave în urma răsturnării autocarului pe M25. Şi pentru a face lucrurile interesante, la faţa locului s-a născut un copil", a postat pe Twitter poliţia din Kent. 

Trei persoane cu răni mai grave au fost transportate la spital după accident, în timp ce 38 de oameni sunt trataţi pentru răni minore. 

Şapte copii se află printre cei răniţi, a anunţat serviciul de ambulanţă. 

Spitalul universitar regal din Orpington, din comitatul Kent, a fost plasat în alertă de incident major, a declarat un purtător de cuvânt. Ulterior spitalul a anunţat că aici beneficiază de îngrijiri medicale 23 de persoane.

Citește și: Care este cel mai 'locuibil' oraș din lume: Melbourne a fost detronat

Toate benzile sunt acum deschise pentru circulaţie, dar breteaua de acces a intersecţiei unde s-a produs accidentul a rămas închisă pentru a fi curăţată, a anunţat Highways England. 

Poliţia, ambulanţa şi pompierii din Kent au fost chemaţi la locul accidentului cu puţin timp înainte de ora locală 16.00. 

Oamenii legii au precizat că toţi oamenii din autocar au fost scoşi şi că mai mulţi dintre ei au fost trataţi la faţa locului pentru răni minore înainte de a fi trimişi la spitale locale. 

Un purtător de cuvânt al Serviciului de pompieri din Kent a precizat că pompierii folosesc echipament de descarcerare pentru a elibera două persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.