Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz incredibil pe aeroportul din Barcelona: Patinele sportivei Veronique Pierron au fost furate cu mai puţin de o lună înainte de JO

olimpiada

Patinele sportivei franceze Veronique Pierron, făcute special pentru ea în urmă cu doi ani, au fost furate, zilele trecute, pe aeroportul din Barcelona, a anunţat patinatoarea în vârstă de 28 de ani, pe reţelele de socializare. “Luni, pe aeroportul din Barcelona, în jurul orei 16.30, mi s-a furat geanta în care se aflau patinele mele, medalia şi alte obiecte personale. În două săptămâni voi pleca la Jocurile Olimpice. Vreau să recuperez în special patinele pe care le folosesc de doi ani. Faptul că nu am aceste patine face ca eu să nu pot participa la JO în cele mai bune condiţii. Sunt patine special făcute pentru picioarele mele. Este imposibil sămi se facă altele într-un interval atât de scurt”, a notat Pierron pe Facebook.

Sportiva speră ca persoana în posesia căreia se află acum geanta sa să îi vadă mesajul şi să îi înapoieze patinele. Veronique Pierron va participa luna viitoare la Jocurile Olimpice de iarnă, în concursul de patinaj viteză, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.